Toimitusehdot

Toimitusehdot

Sisustusliike Oliva (Neathouse Oy 2713041-1) verkkokauppa myy tuotteita Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

Verkkokaupan yhteystiedot:

Sähköposti: webstore@oliva.fi
Puhelin: 050 566 9847

Myymälä: Sisustusliike Oliva
Kauppakeskus Ainoa, 1. kerros, Länsituuli 12, 02100 Espo0

Toimituskulut:

Nouto myymälästä 0€
Normipaketti 7,90€
Suurikokoiset 19,90€ ja/tai sovitaan erikseen samoin kuin kuljetuksen lisäpalvelut.

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti Postilla. Voit valita toimituksen Sinulle sopivaan Postin noutopisteeseen tai automaattiin. Ovelle-toimitus Postin lisäpalveluna. Maksimikoko lähetyksemme normaalipaketille on 59x36x60.

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan, valittujen lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut ennen tilauksen hyväksymistä. Suurikokoisille tuotteille (matot, huonekalut, verhokiskot jne.) kuljetuskustannukset lasketaan erikseen / sovi näiden toimittamisesta asiakaspalvelumme kanssa.

Toimitukset
Postitamme arkipäivisin ja toimitusaika on yleensä 2-5 päivää. Tilaustuotteiden toimitusaika on yleensä 1-4 viikkoa, lisätiedot tuotteen kohdalla.

Tehdessäsi tilauksen hyväksyt tuotteiden hinnat, toimituskulut ja toimitusehdot.Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostilla ja myymälänoudoista saat vahvistuksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Pakkaamme tuotteet ensisijaisesti luontoa kunnioittaen kierrätetyissä kartonkipakkauksissa ja muovikääreissä.

Jos tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, ilmoita asiasta viipymättä verkkokaupalle ja kuljetusyhtiölle.

Vaihdot ja palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet lukuunottamatta seuraavien tuoteryhmien tuotteita:

Mittaan leikatut kankaat, tilausompelutuotteet, tilaustuotteet, hygieniatuotteet, elintarvikkeet, nestemäiset tuotteet (esim. huonetuoksut, puhdistusaineet). Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, virheettömiä, alkuperäispakkauksessa hinta- ja tuotelappuineen.

Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Liitä mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Myymälästä noudetut tuotteet voi palauttaa myymälään veloituksetta.

Normipaketin palautuksista perimme palautuskuluna 7,90€. Suurten lähetysten palautuksen hinta on suunnilleen sama, kuin alkuperäisen toimituksen hinta. Palautuksen on oltava meillä 14vrk toimituksesta.

Tuotteen noutamatta jättäminen ei ole tuotepalautus. Kuljetusyhtiöillä on tietty aika paketin lunastamiseen. Noutamatta jääneiden tilausten selvittelystä ja käsittelystä veloitamme 20€ paketin lähetys- ja palautuskustannuksen lisäksi. Nouto myymälästä tulee tapahtua 7 päivän sisällä tilauksesta, ellei toisin sovita.

Reklamaatiot
Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, Y2486559-4). Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta. Tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta